Головна Каталог продукції Суміші спецій Для м‘яса Суміш спецій для шніцеля
Великий, тонкий кусок м’яса, зазвичай телятини, відбитий і панірований в сухарях, смажений до хрусткої скоринки у маслі – одна з візитних карток Австрії. Хоча італійці вважають його похідним від відбивної по-міланські, а саме слово «шніцель» прийшло з Німеччини, і означає «вирізка, шматочок». Попри розбіжності у походженні цю страву люблять і замовляють у ресторанах по всьому світі, адже все геніальне – просто!Головне в приготуванні смачного шніцеля – правильно обрати м’ясо, а правильний шніцель готують виключно з телятини. М’ясо не тонко нарізати поперек волокон та ретельно відбити до 3-5 мм товщини, посолити та занурити у яєчно-молочну суміш, обваляти в особливому паніруванні та смажити у великій (дуже великій!) кількості олії. Купайте ваш шніцель у маслі температурою 160-170С, перевертайте та ніжно поливайте його зверху – це запорука золотисто-коричньової скоринки та соковитості м’яса. Якщо замість звичайної олії будете смажить на вершковому маслі, чи хоча б міксі олії з маслом, найкращі кухарі Австрії потиснуть вам руку, адже саме вершкове масло надасть неперевершеного смаку страві. Гарячий, справжній австрійський шніцель готовий потішити ваші смакові рецептори соковитою телятиною та хрусткою ніжною паніровкою, що делікатно відділяється від м’яса. Подавайте негайно з картопляним австрійським салатом з солоними огірками та шматочком лимона.
Поки ви насолоджуєтесь, ми відкриємо секрет особливого панірування шніцеля. Австрійці використовують сухі крихти білого хліба замість борошна, і ретельно струшують зайве перед викладанням шніцеля у кипляче масло. Ми не обмежуємо вас у виборі паніровки, і пропонуємо добавити до неї особливу суміш. Запашний мікс спецій на основі солодкої паприки, духмяного часнику та цибулі, пряних коріандру, орегано і чорного перцю ідеально підходить для присмачення шніцелів з телятини, баранини, свинини, птиці. М’ясо змастіть сумішшю, занурте у збите з молоком яйце, потім у хлібні крихти і смажте. Хрустке та смачне панірування зберігає соковитість м’яса та надає йому апетитного аромату. Смачного!
Згідно з тарифами вантажоперевізника
Згідно з тарифами вантажоперевізника
м. Київ, вул. В. Тютюнника, 5в, 93 оф., 14 поверх
Ваш кошик порожній.