Головна Каталог продукції Суміші спецій Для тушкування м’яса Ніжний карі «Магараджа»
Серед величезної кількості різновидів карі варто виділити це м’яке та ніжне карі, що походить з північних регіонів країни. Страва карі Магараджа це м’які шматочки баранини у насиченому соусі зі шпинату, м’яти та прянощів. Традиційно подається з рисом басматі, салатом зі свіжих овочів та щедрою порцією свіжої кінзи. Існує багато тонкощів приготування карі, ми радо ділимось з вами рецептами і нюансами приготування – щодо вибору рису та температурних режимів, інгредієнтів страви. Витончений аромат та вершковий смак будь-якому карі надасть приготування страви на топленому маслі гхі. Це опціональне рішення, але спробуйте одного разу, і відчуєте різницю смаків та ароматів – недарма в Індії масло гхі цінується не менше золота, і є важливим елементом кулінарії, медицини та ритуалів.
Традиційно для карі Магараджа обирають баранину, але наша Суміш спецій для цього карі також надасть неймовірного смаку м’ясу птиці та телятині. М’яка та солодкувата, з легкими нотами чилі, насичена ароматами прянощів, ця суміш, напевне, сподобається тим, хто ще й досі не наважується пізнавати індійську кухню через її гостроту. Суміш спецій Карі Магараджа має багатий склад інгредієнтів – дорогоцінний сонячний порошок манго, солодкуватий фенхель та кориця, свіжообсмажені пряні коріандр, гвоздика та кумин, пажитник з горіховими нотами та димчасто-цитрусове листя карі, мускатний горіх, куркума та запашний часник.
Згідно з тарифами вантажоперевізника
Згідно з тарифами вантажоперевізника
м. Київ, вул. В. Тютюнника, 5в, 93 оф., 14 поверх
Ваш кошик порожній.