Головна Каталог продукції Суміші спецій Для тушкування м’яса Гарам масала
Гарам масала – суміш, без якої неможливо уявити справжню індійську кухню, походить з північної Індії і стала улюбленою повсюдно. Назва приправи дослівно перекладається як «гаряча суміш», адже спеції у її складі мають зігріваючий ефект. Ця суміш щоденно використовується в Індії як самостійна приправа для різноманітних страв з рису, м’яса, овочів, бобових. А правильне індійське карі обов’язково містить гарам масала, яка посилює смак компонентів і не є єдиним носієм смаку страви. Приготування традиційної гарам масала справжній ритуал – спочатку ми обсмажуємо відбірні цільні спеції, охолоджуємо, мелемо і з’єднуємо у певній пропорції. Ми добавили у суміші пряні коріандр та кмин з його теплим ароматом, справжню корицю та лавровий лист. Зелений кардамон з освіжаючим ароматом доповнили дорогоцінним мускатним цвітом та пряною гвоздикою, а гарячий чилі додали для пікантності та аромату. Використовуйте насичену та ароматну, теплу і пряну суміш у поєднанні з іншими спеціями, доповнюйте та фантазуйте. Гарам масала може використовуватись і в приготуванні десертів та чаю, збагачуючи їх новими відтінками смаку. Окрім смаку суміш гарам масала відома також в аюрведичній практиці як така, що балансує якості продуктів, має зігріваючу природу і рекомендована для зміцнення здоров’я у холодний сезон.
Згідно з тарифами вантажоперевізника
Згідно з тарифами вантажоперевізника
м. Київ, вул. В. Тютюнника, 5в, 93 оф., 14 поверх
Ваш кошик порожній.