Головна Каталог продукції Суміші спецій Для тушкування м’яса Суміш спецій для тушкованої яловичини за старовинним українським рецептом
Українська кухня різноманітна та строката, як її історично-етнографічні регіони, а серед багатьох рецептів є насправді унікальні та самобутні скарби. Додайте до ваших найкращих рецептів цікавий спосіб приготування яловичини з черносливом та спеціями. Раніше цю страву готували на свята та довго томили на дровах в печі, ми пропонуємо приготувати її в духовці, не чекаючи особливого приводу. Покроковий процес приготування тушкованої яловичини за старовинним українським рецептом ви знайдете на нашому сайті. Яскравого смаку та аромату цій вишуканій українській страві надасть наша суміш відбірних спецій. М’яке, розімліле м’ясо, просочене ароматами коріандру та гвоздики, духмяного перцю та лаврового листа, просто тане в роті. Фруктова кислинка сливи та солодкуватість томатів і кориці, свіжість зеленого кардамону та м’яти надають цікавих смакових акцентів та неймовірного аромату м’ясу. Ви будете в захваті від приготування та смаку справжньої української кухні!
Наразі немає рецептів до цієї спеції
Згідно з тарифами вантажоперевізника
Згідно з тарифами вантажоперевізника
м. Київ, вул. В. Тютюнника, 5в, 93 оф., 14 поверх
Ваш кошик порожній.