Головна Каталог продукції Суміші спецій Для птиці Приправа для курки тандурі
Популярний рецепт від індійського закусочної до фешенебельних лондонських ресторанів – курка тандурі – ніжна, соковита та ароматна в топі замовлень поціновувачів індійської кухні. Ця страва може запросто зробити вас залежним від ресторану, змушуючи вертатись і замовляти її знов і знов. Але це поки ви не знаєте, що найсмачнішу курку тандурі можна приготувати вдома. Курча тандурі це рецепт в якому мариноване м’ясо птиці запікається у глиняній печі (власне – тандурі)). Так от, вся справа в маринаді та способі приготування м’яса. Ми не розповімо як збудувати тандурі на вашій присадибній ділянці, але ми відкриємо вам рецепт бездоганного маринаду, який дозволить готувати курку тандурі навіть на пательні чи у духовці. Саме маринад робить м’ясо птиці м’яким, ніжним та просоченим ароматами спецій. Залиште м’ясо у суміші спецій для курки тандурі, йогурті та травах маринуватись на ніч, та приготуйтесь приємно здивуватись новому смаку. Безперечно, є певна магія споглядати як готується м’ясо на прямому вогні, в ароматному диму над жевріючим вугіллям, то ж – якщо маєте змогу готувати в цей спосіб – це буде свято. Якщо сьогодні у Вас лише духовка – ніякої проблеми – свято все одно буде! Адже склад суміші для курки тандурі містить відбірні спеції, що відкривають свій смак та аромат при нагріванні. Традиційні складові культової індійської страви – коріандр, кумин та гвоздика – пряні компоненти, гострі чилі та імбир, ароматні лавровий лист, часник та дорогоцінні мускатний цвіт, порошок манго. Куркума надає яскравого природного кольору страві. Димчаста, ніжна, соковита курка тандурі стане вашим улюбленим рецептом сімейних обідів та пікніків на природі.
Наразі немає рецептів до цієї спеції
Згідно з тарифами вантажоперевізника
Згідно з тарифами вантажоперевізника
м. Київ, вул. В. Тютюнника, 5в, 93 оф., 14 поверх
Ваш кошик порожній.