Головна Каталог продукції Суміші спецій Для плову/рису Суміш спецій для плову з червоним барбарисом
Червоні вогняні цяточки ягід на тонких гнучких гілках – так виглядають осінні кущі барбарису. Ці дрібні ягідки широко використовують в кулінарії та медицині, адже кисла та освіжаюча ягода барбарису багата на вітаміни та насичений смак. В Середній Азії ягоди барбарису додають в начинку для купат, висушений і змелений барбарис смакує в приправі до шашлику, люля-кебабу та шурпи. Барбарис – одна з трьох основних приправ для плову, поряд з зірою та шафраном, саме він дозволяє відтінити смак м’яса в ситному узбецькому плові. Зазвичай для цього використовують цільний червоний чи чорний барбарис в сушеному вигляді. Традиційно сушений барбарис добавляють в плов на етапі приготування заправки (зірваку), що готується зі смаженого м’яса з морквою, цибулею та спеціями.
Ми подбали про ваш найсмачніший плов і приготували по-східному багату суміш відбірних спецій з оптимальним вмістом червоного сушеного барбарису. Ця ароматна суміш для розсипчастого та смачного плову містить пряний коріандр і кардамон, солодкуватий фенхель та корицю, зігріваючий чилі та імбир, блакитний пажитник, запашний лавровий лист. Насиченого смаку та кольору надає паприка, куркума та відбірний червоний барбарис. Його ягоди доповнюють палітру кольору страви, надають вишуканий лимонно-смородиновий смак та збагачують аромат плову.
В Узбекистані приготування плову є справжнім ритуалом та вершиною кулінарної майстерності, адже готуючи плов ви смажите, варите та упарюєте в одному процесі і маєте «відчувати» страву. Вважається, якщо ви можете приготувати смачний плов, то всі і всі інші страви приготувати вам буде не складно. Суміш для плову з барбарисом від Vigor Spices дозволить вам приготувати справжній плов – ситний, ароматний та розсипчастий!
Згідно з тарифами вантажоперевізника
Згідно з тарифами вантажоперевізника
м. Київ, вул. В. Тютюнника, 5в, 93 оф., 14 поверх
Ваш кошик порожній.