1. Свинячий биток розріжте на шматки товщиною півтора-два
сантиметри. Покладіть шматок на кухонну дошку, та аккуратно
розріжте його вздовж на дві частини, але не дорізайте до кінця.
Розкрийте шматок у формі метелика.
2. Накрийте шматок м’яса харчовою плівкою та відбийте деревяним
кухонним молотком, так щоб не пошкодити м’ясні волокна. Відбивайте
ретельно, але слідкуйте, щоб не було рваних шматків.
3. Натріть шматки свинини сумішшю спецій для шніцеля, сіль
добавляти не потрібно тому, що суміш вже містить сіль в своєму
складі.
4. Розбийте 3 яйця та в неглибоку миску й трохи збийте виделкою.
Насипте манку у пласку тарілку. Обережно вмочайте шматочки у
манну крупу так, щоб вона покрила м’ясо.
5. Потім перемістіть шматок у манці в тарілку зі збитими яйцями.
6. Після яєчної суміші обваляйте шматок м’яса в панірувальних
сухарях.
7. У глибокій сковороді добре нагрійте соняшникову олію, і викладіть
м’ясо на пательню.
8. Шніцель потрібно смажити до рум’яної скоринки на середньому
вогні. Не накривайте сковороду кришкою, інакше не отримаєте хрустку
скоринку.
9. Готовий шніцель викладіть на паперовий рушник, щоб прибрати
залишки соняшникової олії.