Фахітас – страва мексиканської кухні, тортилья (м’який пшеничний
коржик), наповнена смаженим на грилі чи сковороді м’ясом та овочами.
Готують, зазвичай, яловичину, але також смачно зі свининою чи птицею. До
м’ясної начинки додають сметану, соуси, сир та томати. Наш рецепт фахітас з
куркою. Секретним інгредієнтом є маринад з апельсиновим соком, завдяки
якому курка набуває при смаженні красивий карамельний колір. Подаємо
разом з обсмаженим солодким перцем та цибулею. Свято смаку та
калейдоскоп кольорів у Вас на тарільці!
курячих стегенець або 2 великі курячі грудки700 г
олії4 ст. л. г
зелений стручковий болгарський перець1 шт
червоний стручковий болгарський перець1 шт
жовтий стручковий болгарський перець1 шт
цибулини середнього розміру2 шт
соку лайма або лимона50 мл
соку апельсина80 мл
часнику3 зубчики г
солі0,5 ч. л. г
суміші спецій для мексиканських фахітас1 ст. л. шт
коржів тортилья або лаваш8-12 шт
велике авокадо1 шт
сметани3 ст. л. шт
пучок нарізаної зелені кінзи1 г