1. Вийміть стейки з холодильника та залиште накритими харчовою плівкою
при кімнатній температурі за 20 хвилин до смаження.
2. Розігрійте гриль до високої температури.
3. Посипте стейки сумішю спецій «Кароліна» та сіллю з обох сторін.
4. Полийте трохи олією.
5. Покладіть стейки на гриль і готуйте до золотисто-коричневого кольору і
легкого обвуглення, приблизно 4-5 хвилин. Переверніть стейки та
продовжуйте смажити на грилі 5 хвилин до середього ступеня
просмаження.
6. Подавіть часник через часникодавку, покладіть на таріль для подачі
стейку.
7. Поріжте на невеликі шматочки вершкове масло і також викладіть на блюдо
до часнику. Викладіть гілочки розмарину або чебрецю.
8. Перекладіть готові стейки на таріль до масла, часнику,розмарину/чебрецю.
9. Накрийте фольгою та дайте м’ясу відпочити 5 хвилин.