ЯкістьСвіжістьСмак

Традиційний угорський гуляш

Пряний та наваристий гуляш – густе рагу з м’яса та овочів, добре
приправлене спеціями і червоною паприкою. Маслянисті ніжні шматочки
яловичини, бекон, овочі та насичений бульйон поєднуються в цьому
традиційному угорському рецепті гуляшу. Зігріваючий та ароматний, він
ідеально смакує з картоплею і хрустким свіжим хлібом.

  • Час приготування

    02 год 00 хв

  • Кількість інгридієнтів розрахована на

    5 порцій

  • Сезонність продуктів

    Немає сезонності

  • Калорійність страви

Поділитися рецептом

Інгредієнти:

яловичини1000 г
бекону350 г
олії3 ст. л. (2г)
цибулі500 г
моркви250 г
болгарського перцю350 г
консервованих томатів або свіжих400 г
суміші спецій для гуляшу30 (4 ст. л.) г
часнику20 (5 зубків) г
бульйону/води800 мл
борошна2 ст. л. (2г)
солі2 ч.л. (6г)
цукру2 ч.л. (6г)

Приготування:

1. Помийте та наріжте яловичину на однакові шматочки. Викладіть на
паперові рушники щоб прибрати зайву вологу з м’яса.
2. Розігрійте олію на пательні, обсмажте яловичину так, щоб кожний
шматочок був зарум’янений. Для цього викладайте м’ясо на сковороду
невеликими партіями – м’ясо має смажитись, а не тушкуватись.

Перекладіть смажене м’ясо у жаростійку каструлю в якій будете

готувати гуляш.
3. Наріжте шматочками бекон та добре обсмажте на пательні де
готували яловичину. Перекладіть смажений бекон до каструлі з м’ясом.
4. Добавте до пательні ще одну ложку олії та добре розігрійте
сковороду.
5. Почистіть, поріжте цибулю на невеликі шматочки, та обсмажте до
світло-коричневого кольору. Також обсмажте нарізану напівкружками
моркву.
6. Добавте до овочів на пательні нарізаний смужками перець, суміш
спецій до угорського гуляшу, сіль, дрібно порізаний часник та томати, і
обсмажуйте овочі разом ще пару хвилин. Додайте борошно і готуйте
ще 1 хвилину.
7. Перекладіть цибулю з овочами та спеціями до каструлі з
яловичиною, залийте бульйоном або водою.
8. Розігрійте духовку до 180 градусів. Накрийте кришкою жаростійку
каструлю з м’ясом та овочами, помістіть в духовку, та готуйте гуляш
протягом 75 хвилин.

Смачного!
Поділитися рецептом

Читай більше схожих рецептів за тегами:

Вас також може зацікавити

Категорії:
Для чого:
Вага:
Ціна:

Замовлення

    Оформлено! Очікуйте на дзвінок найближчим часом, ми вже працюємо над вашим запитом!
    0

    Ваш кошик

    Ваш кошик порожній.

    Повернутись в магазин

    Категорії:
    Для чого:
    Вага:
    Ціна: