1. Помістіть всі інгредієнти для маринування філе курячих стегенець в
миску або в пакет на блискавці.
2. Додайте помите і просушене паперовими рушниками м’ясо курки,
ретельно перемішайте, щоб маринад покрив кожен шматочок. Залиште
в холодильнику для маринування щонайменьше на 3 години, бажано
на ніч.
3. Вийміть курку з маринаду.
4. Розігрійте олію в пательні або на гриль сковороді на середньому
вогні. Обсмажте курку з кожного боку до темно-золотистоі скоринки,
приблизно 4-5 хвилин.
5. Готове м’ясо викладіть на тарілку, прикрийте фольгою та дайте
відпочити 5-хвилин.
6. Наріжте курку соломкою.
7. Цибулину наріжте півкільцями. Томати, авокадо, перець поріжте на
невеликі квадратики.
8. Обірвіть листочки кінзи, порвіть довільно чи поріжте зелений салат.
9. У великій мисці змішайте цибулю, томати, авокадо, кінзу, зелений
салат, сметану, кутчуп та курку.
10. Наповніть карманчики тако або тортилью начинкою та
насолоджуйтесь смаком мексиканських тако!