1. Помийте та обсушіть паперовими рушниками курячі
гомілки. Ретельно приберіть зайву вологу з м’яса, це
запорука рівномірного нанесення спецій та хрусткості
обсмаженої шкірки.
2. Натріть сумішшю спецій для птиці по-американські
гомілки та залиште маринуватись в холодильнику на 12-24
години.
3. Вийміть м’ясо з холодильника, додайте олію та добре
перемішайте.
4. Дайте можливість курячим гомілкам нагрітись до кімнатної
температури.
5. Розігрійте духову шафу до 180С. Застеліть деко
алюмінієвою фольгою або пергаментним папером.
6. Викладіть курячі ніжки в один шар на деко, залишаючи
місце між гомілками для кращого обсмаження.
7. Запікайте курячі гомілки 30-40 хвилин на середній решітці
духової шафи до хрусткої та золотавої скоринки. Готове
М’ясо подавайте з свіжими овочами, вареною кукурудзою та
улюбленим соусом.