ЯкістьСвіжістьСмак

Омлет з грибами та беконом

Пишний, масляний омлет з беконом та смаженими грибочками,
ароматний завдяки додаванню спецій та часнику, прекрасний сніданок та
самостійна страва. Швидко готується і смакує фантастично.

  • Час приготування

    15 хв

  • Кількість інгридієнтів розрахована на

    2 порції

  • Сезонність продуктів

    Немає сезонності

  • Калорійність страви

Поділитися рецептом

Інгредієнти:

Для грибної начинки з беконом:
вершкового масла15 г
грибів шампіньйонів150 г
зубчик часнику1 г
бекону70 г
сіль за смаком г
Для омлету:
вершкового масла15 г
яйця3 шт
вершків або молока3 ст. л. (2г)
тертого сиру3 ст. л. (2г)
суміші спецій для омлету1 ч.л. (6г)

Приготування:

1. Розтопіть вершкове масло на пательні на сильному вогні. Обсмажте
нарізані шампіньйони до золотавого кольору по краям, з грибів має
випаруватись зайва рідина, готуйте приблизно 2-3 хвилини.
2. Додайте нарізаний на тонкі полоски бекон, подрібнений часник і
готуйте приблизно 1,5 хвилини, поки бекон трохи не зарум’яниться.
Зніміть з пательні.
3. Збийте яйця з вершками або молоком.

4. Розтопіть до пінки вершкове масло на пательні, і вилийте в
сковороду з гарячим маслом вершково-яєчну суміш.
5. На середньому вогні під кришкою смажте омлет приблизно 2
хвилини.
6. Посипте омлет тертим сиром, сумішшю спецій для омлету та
викладіть зверху смажені гриби та бекон.
7. Накрийте страву кришкою та готуйте 30 секунд, або поки нижня
сторона омлету стане світло-золотистою, а сир зверху добре
розплавиться.
8. Складіть омлет навпіл, щоб накрити половиною бекон та гриби, і
відразу перекладіть на тарілку.

Смачного!
Поділитися рецептом

Читай більше схожих рецептів за тегами:

Вас також може зацікавити

Категорії:
Для чого:
Вага:
Ціна:

Замовлення

    Оформлено! Очікуйте на дзвінок найближчим часом, ми вже працюємо над вашим запитом!
    0

    Ваш кошик

    Ваш кошик порожній.

    Повернутись в магазин

    Категорії:
    Для чого:
    Вага:
    Ціна: