Курка з вершковим маслом (Butter chicken) це одна з найпопулярніших
у світі страв з карі, адже вона має неймовірний смак, пряний аромат та
напрочуд швидко готується. Секрет насиченої, соковитої курки Butter chicken
полягає в йогуртовому маринаді з прянощами, з додаванням свіжого імбиру,
часнику, лимонного соку та відбірних специй Vigor Selected Spices.
курячого філе750 г
консервованих томатів у власному соку250 мл
вершкового масла50 г
густих вершків200 (1 склянка) мл
білого йогурту100 (0,5 склянки) мл
зубчика часнику (перетерти в пюре)3 шт
тертого свіжого імбиру1 ст. л. (2г)
лимонного соку1 ст. л. (2г)
цукру1 ст. л. (2г)
суміші спецій Гарам масала2 ч.л. (6г)
суміші спецій Магараджа2 ч.л. (6г)