Баклажани наповнені овочевим і м’ясним фаршем – ароматна, ситна та
вишукана закуска у італійському стилі. Сир пармиджано реджано та
тосканські трави надають страві апетитного аромату та смаку літа, а хрусткі
сухарі незвичної текстури.
баклажанів середнього розміру5 шт
яловичого фаршу550 г
свіжих підкопчених сосисок зі свинини150 г
помідорів черрі100 г
червоний болгарський перець1 шт
цибулини середнього розміру2 шт
зубка часнику4 шт
тертого сиру парміджано реджано (з них 50 г для посипання баклажан перед запіканням)200 г
яйце1 шт
панірувальних сухарів150 г
суміші спецій «Тосканські трави»2 ст. л. (2г)
свіжого базиліка50 г
свіжої м’яти50 г
чорного перцю0,5 ч.л. (6г)
оливкової олії першого віджиму5 ст. л. (2г)
дрібна морська сіль шт