ЯкістьСвіжістьСмак

Грузинський шашлик

Справжній грузинський шашлик – це більш ніж кулінарія.
Приготування мцваді, так шашлик грузинською, це традиційний культурний
ритуал. Оберіть найкраще м’ясо та правильні спеції, покладіть до вогню
виноградної лози та смажте з гостинним серцем. Це секрет справжнього
грузинського шашлику, а рецептів може бути безліч. Ми ж пропонуємо
приготувати соковитий шашлик гриль зі свинячого ошийка. А щоб м’ясо
стало ніжним, м’яким та насиченим ароматами спецій приготуйте наш
особливий маринад з відбірними спеціями від Vigor Spices.

  • Час приготування

    45 хв

  • Кількість інгридієнтів розрахована на

    4 порції

  • Сезонність продуктів

    Немає сезонності

  • Калорійність страви

Поділитися рецептом

Інгредієнти:

свинячого ошийка1 кг г
цибулі350 г
кефіру500 мл
суміші спецій для грузинського шашлика20 г
солі0,5 ч. л. шт

Приготування:

1. Наріжте м’ясо шматочками вагою по 50-60 г, розміром з коробку
від сірників. Не ріжте маленькими кусками –  м’ясо може
пригоріти або буде сухим. Додайте до м’яса суміш спецій для
грузинського шашлику, сіль та маринуйте 30 хвилин.
2. Поріжте цибулю напівкільцями, добавте до м’яса разом з
кефіром.
3. Залиште маринуватись в холодильнику на 24 години.
4. Якщо є можливість краще смажити на дровах з фруктових дерев,
виноградній сухій лозі – фруктовий дим надасть приємного
аромату готовому шашлику. Нанизуйте не більше 5 шматочків на
шампур, вчасно перевертайте.
5. Смакуйте соковитий, ароматний шашлик з томатним та ягідними
соусами, зеленю та свіжими овочами.

Смачного!
Поділитися рецептом

Читай більше схожих рецептів за тегами:

Вас також може зацікавити

Категорії:
Для чого:
Вага:
Ціна:

Замовлення

    Оформлено! Очікуйте на дзвінок найближчим часом, ми вже працюємо над вашим запитом!
    0

    Ваш кошик

    Ваш кошик порожній.

    Повернутись в магазин

    Категорії:
    Для чого:
    Вага:
    Ціна: