Гуакамоле – холодна закуска з м’якоті авокадо з додаванням помідорів,
кінзи, соку лайма і приправ, походить з Мексики і надзвичайно популярна у
всьому світі. Існує багато варіацій рецепту гуакамоле, ми ж ділимось нашим
улюбленим. В рецепті ідеально збалансовані пропорції авокадо, цибулі,
томатів та кінзи доповнені сумішшю відбірних спецій «Гуакамоле». Ви
оціните неймовірний смак та швидкість приготування соусу – знадобиться
лише 5-10 хвилин і ніжний авокадо крем до кукурудзяних чіпсів, яєць пашот,
спагеті та тостів готовий!
стиглих авокадо2 шт
склянки білої цибулі1/4 г
склянки нарізаних дрібно томатів1/4 г
лайма (лимона) сік1/2 г
суміші «Гуакамоле»2 ч. л. г
оливкової олії1 с. л. г
сіль за смаком г