Смачна, пряна, хрустка ззовні та ніжна всередині – картопля по
бомбейські – ідеальний гарнір до різноманітних карі та смачна самостійна
страва. Легко готується і має безліч варіантів для вживання – добавте
шматочки картоплі зі спеціями в ранковий омлет чи традиційні салати,
полийте йогуртовим соусом або сметаною, приготуйте за цим рецептом
молоду картоплю, і заново відкриєте для себе такий знайомий овоч!
картоплі1 кг г
цибулі (3 шт середнього розміру)300-500 г
вершкового масла50-75 г
часнику середнього розміру4 зубчики шт
олії50 мл
дрібно нарізаного імбиру (2,5 см корінця)1 ч. л. г
(5 ч. л.) суміші спецій Картопля по-бомбейські15 г
суміші спецій Гарам масала1 ч. л. г
Сіль за смаком г