ЯкістьСвіжістьСмак

М’ясо, запечене в малиновому маринаді

Неймовірна суміш зі стиглою сублімованою (сухою) малиною для справжніх гурманів. Багатий склад суміші містить димну копчену паприку, ароматні цибулю, пряний чебрець, гірчицю та білий перець, доповнені фруктовою кислинкою червоних ягід. Апетитна текстура суміші зі шматочками ягід дозволяє зробити м’ясо соковитим, ароматним та надасть привабливого кольору готовій страві. Готуйте з цим сухим маринадом птицю, свинину чи яловичину – смачний результат гарантовано!

  • Час приготування

    01 год 15 хв

  • Кількість інгридієнтів розрахована на

    4 порції

  • Сезонність продуктів

    Немає сезонності

  • Калорійність страви

Поділитися рецептом

Інгредієнти:

м’яса на ваш смак1000 г
сухого малинового маринаду30 г
рослинної олії45 мл

Приготування:

  1. Підготуйте м’ясо для запікання. Оптимально запікати цільним шматком, щоб уникнути втрати м’ясного соку. Помийте та приберіть зайву вологу з м’яса кухонними чи паперовими рушниками.
  2. Ретельно натріть шматок сухим маринадом з малиною для запікання мяса, покладіть на тарілку, закрийте харчовою плівкою та залиште маринуватись мінімум на ніч, а краще на 24 години.
  3. Розігрійте духову шафу до 160С, перекладіть м’ясо в сухому маринаді на деко або в жаростійку форму, трохи полийте зверху олією. Прикрийте м’ясо зверху фольгою, щоб малиновий маринад не підгорів.
  4. Запікайте 45 хвилин, потім зніміть фольгу, та запікайте м’ясо ще 15 хвилин.
Смачного!
Поділитися рецептом

Читай більше схожих рецептів за тегами:

Вас також може зацікавити

Категорії:
Для чого:
Вага:
Ціна:

Замовлення

    Оформлено! Очікуйте на дзвінок найближчим часом, ми вже працюємо над вашим запитом!
    0

    Ваш кошик

    Ваш кошик порожній.

    Повернутись в магазин

    Категорії:
    Для чого:
    Вага:
    Ціна: