1. Розтопіть вершкове масло на пательні на сильному вогні. Обсмажте
нарізані шампіньйони до золотавого кольору по краям, з грибів має
випаруватись зайва рідина, готуйте приблизно 2-3 хвилини.
2. Додайте нарізаний на тонкі полоски бекон, подрібнений часник і
готуйте приблизно 1,5 хвилини, поки бекон трохи не зарум’яниться.
Зніміть з пательні.
3. Збийте яйця з вершками або молоком.
4. Розтопіть до пінки вершкове масло на пательні, і вилийте в
сковороду з гарячим маслом вершково-яєчну суміш.
5. На середньому вогні під кришкою смажте омлет приблизно 2
хвилини.
6. Посипте омлет тертим сиром, сумішшю спецій для омлету та
викладіть зверху смажені гриби та бекон.
7. Накрийте страву кришкою та готуйте 30 секунд, або поки нижня
сторона омлету стане світло-золотистою, а сир зверху добре
розплавиться.
8. Складіть омлет навпіл, щоб накрити половиною бекон та гриби, і
відразу перекладіть на тарілку.