ЯкістьСвіжістьСмак

Паста з білими грибами та сиром

 Паста у ніжному вершковому соусі з сиру, грибів та пікантними нотами спецій та часнику, це просто, швидко та надзвичайно смачно! Ми рекомендуємо обирати  для цієї страви плоску широку пасту типу лінгуіне чи фетучіні,  вони найкраще підійдуть до структури соусу.

  • Час приготування

    15 хв

  • Кількість інгридієнтів розрахована на

    2 порції

  • Сезонність продуктів

    Немає сезонності

  • Калорійність страви

Поділитися рецептом

Інгредієнти:

фетучіні або іншої пасти180 г
вершкового масла100 г
оливкової олії15 мл
грибів300 г
Часник (зубки)2 шт
вершків 33% жирності200 мл
суміші для пасти з білими грибами та сиром15 г

Приготування:

  1. Відваріть пасту у підсоленій воді до готовності як вказано виробником на упаковці.

      2. У великій пательні на сильному вогні розтопіть вершкове масло та оливкову олію.

  1. Викладіть на сковороду порізані гриби, і готуйте до золотавого кольору, приблизно 4 -5 хвилин. Додайте подрібнений часник, посоліть та поперчіть, та готуйте ще пару хвилин.
  2. Додайте вершки та суміш спецій для пасти з білими грибами. Добре перемішайте гриби і вершки зі спеціями, щоб сир повністю розчинився. Готуйте на середньому вогні 1- 2 хвилини, регулярно помішуючи.
  3. Перекладіть відварену пасту в вершково-грибний соус і добре перемішайте. Якщо соус став занадто густим, додайте невелику кількість води та готуйте ще декілька хвилин, щоб всі інгредієнти з’єднались.
Смачного!
Поділитися рецептом

Читай більше схожих рецептів за тегами:

Вас також може зацікавити

Категорії:
Для чого:
Вага:
Ціна:

Замовлення

    Оформлено! Очікуйте на дзвінок найближчим часом, ми вже працюємо над вашим запитом!
    0

    Ваш кошик

    Ваш кошик порожній.

    Повернутись в магазин

    Категорії:
    Для чого:
    Вага:
    Ціна: