ЯкістьСвіжістьСмак

Тушкована капуста

Смачна, фантастично ароматна і дуже красива страва – тушкована капуста з відбірними спеціями. В цьому рецепті ми пропонуємо поєднати свіжу і квашену капусту для балансу смаків. Вам сподобається тонка кислинка квашеної капусти, солодкість свіжої та пряність приправ.  Адже суміш спецій містить ароматний чорний перець кубеба, кумин, черемшу, гірчицю, мускатний горіх, запашний часник та лавровий лист. 

  • Час приготування

    50 хв

  • Кількість інгридієнтів розрахована на

    6 порцій

  • Сезонність продуктів

    Немає сезонності

  • Калорійність страви

Поділитися рецептом

Інгредієнти:

Свіжа білокачанна капуста600 г
Квашена капуста600 г
Цибуля560 г
Суміш спецій для тушкованої капусти26 г
Олія150 мл
Вода150 мл
Цукор12 г

Приготування:

  1. Поріжте цибулю кубиками. Нашаткуйте чи поріжте дрібно на смужки ножем свіжу капусту.
  2. У глибокій пательні розігрійте олію та обсмажуйте нарізану цибулю, поки вона не зарум’яниться.
  3. Додайте до сковороди з цибулею нашатковану свіжу та кислу капусту, перемішайте. Додайте до овочів суміш спецій для тушкованої капусти та цукор.
  4. Перемішайте і смажте ще 2 хвилини, постійно помішуючи. Посоліть до смаку, і додайте до сковороди воду, адже нам потрібно, щоб капуста саме тушкувалась, а не смажилась. Накрийте кришкою та тушкуйте на середньому вогні, періодично перемішуючи, приблизно 30-45 хвилин, поки капуста не стане достатньо м’якою і випариться зайва рідина. Після приготування подавайте одразу до столу. Також тушкована капуста буде смачною і в холодному вигляді.
Смачного!
Поділитися рецептом

Читай більше схожих рецептів за тегами:

Вас також може зацікавити

Категорії:
Для чого:
Вага:
Ціна:

Замовлення

    Оформлено! Очікуйте на дзвінок найближчим часом, ми вже працюємо над вашим запитом!
    0

    Ваш кошик

    Ваш кошик порожній.

    Повернутись в магазин

    Категорії:
    Для чого:
    Вага:
    Ціна: