ЯкістьСвіжістьСмак

Рецепт Carne Asada – Барбекю по-аргентинськи

Carne аsada іспанською означає «яловичина на грилі». Маринована в
суміші спецій, цитрусових, часнику та кінзи, яловичина стає ароматною,
м’якою та ідеальною для стейку на грилі. Найкраще автентичне асадо
готувати з skirt stake, flank stake, (пашини, діафрагми) – ці шматки яловичини
мають більш насичений смак. Але можна використовувати і звичайний
яловичий стейк. Подавайте з рисом, салатом або картоплею.

  • Час приготування

    15 хв

  • Кількість інгридієнтів розрахована на

    3 порції

  • Сезонність продуктів

    Немає сезонності

  • Калорійність страви

Поділитися рецептом

Інгредієнти:

яловичого стейка900 г
Для маринаду:
апельсинового соку125 мл
лаймового або лимонного соку65 мл
солі0,5 ч.л. (6г)
пучок нарізаноі кінзи1 шт
оливкової олії65 мл
сухого маринаду для барбекю по-аргентинськи2 ст. л. (2г)

Приготування:

1. Викладіть і перемішайте інгредієнти для маринаду у великій мисці.
2. Додайте яловичину та добре змастіть кожен шматок м’яса маринадом.
Важливо щоб маринад щільно покрив яловичину. Накрийте миску харчовою
плівкою та маринуйте протягом 1-6 годин. Максимальний час маринування
не має бути більше 12 годин – інакше мясо стане занадто м’яким.
3. Дістаньте стейк з холодильника за 20-30 хвилин до приготування, щоб
м’ясо набуло кімнатної температури.

4. Змастіть стейк олією та готуйте на грилі по 4 – 6 хвилин з кожного боку до
просмаження середнього рівня. Головне – не пересмажити мясо, так воно
стане жорстким.
5. Перекладіть готовий стейк на блюдо, накрийте фольгою і дайте м’ясу
відпочити. Наріжте стейк по-аргентинські скибочками і подавайте з
гарнірами.

Смачного!
Поділитися рецептом

Читай більше схожих рецептів за тегами:

Вас також може зацікавити

Категорії:
Для чого:
Вага:
Ціна:

Замовлення

    Оформлено! Очікуйте на дзвінок найближчим часом, ми вже працюємо над вашим запитом!
    0

    Ваш кошик

    Ваш кошик порожній.

    Повернутись в магазин

    Категорії:
    Для чого:
    Вага:
    Ціна: