ЯкістьСвіжістьСмак

Риба з хрусткою скоринкою

Мабуть кожен з нас любить соковитий шматок риби з неймовірно
хрусткою скоринкою!  Щоб приготувати рибу так, щоб шкірка рівномірно
просмажилась потрібно дотримуватись двох основних порад. Переконайтеся
перед смаженням що риба суха – промокніть паперовим рушником, щоб
прибрати вологу після миття. По-друге, використовуйте достатню кількість
олії, щоб покрити дно сковороди або дека, аби риба добре просмажилась та
стала золотистою та хрусткою.

  • Час приготування

    20 хв

  • Кількість інгридієнтів розрахована на

    2 порції

  • Сезонність продуктів

    Немає сезонності

  • Калорійність страви

Поділитися рецептом

Інгредієнти:

риби1000 г
солі1,5 ч.л. (6г)
суміші спецій до риби10 (1,5 ст. л.) г
олії3 ст. л. (2г)

Приготування:

1. Почистіть та ретельно помийте рибу. Добре промокніть рибу паперовими
рушниками щоб прибрати зайву вологу.
2. Приправте рибу сіллю та сумішшю спецій до риби з обох сторін.
3.Добре розігрійте олію на пательні, викладіть шматки риби та смажте з обох
боків до готовності, поки риба не стане хрусткою.

Смачного!
Поділитися рецептом

Читай більше схожих рецептів за тегами:

Вас також може зацікавити

Категорії:
Для чого:
Вага:
Ціна:

Замовлення

    Оформлено! Очікуйте на дзвінок найближчим часом, ми вже працюємо над вашим запитом!
    0

    Ваш кошик

    Ваш кошик порожній.

    Повернутись в магазин

    Категорії:
    Для чого:
    Вага:
    Ціна: