ЯкістьСвіжістьСмак

Смажені курячі гомілки по-американськи

Ми часто готуємо м’ясо птиці, адже це воно смакує майже всім.
Пропонуємо приготувати курячі гомілки в американському стилі – ця
страва готується швидко, а смакує фантастично! Приправлені сумішшю
відбірних спецій, вони ідеально запікаються в духовці, мають
неймовірний аромат, соковиті всередині та хрусткі ззовні.

  • Час приготування

    50 хв

  • Кількість інгридієнтів розрахована на

    4 порції

  • Сезонність продуктів

    Немає сезонності

  • Калорійність страви

Поділитися рецептом

Інгредієнти:

курячих гомілок1000 г
суміші спецій для птиці по-американськи30 г
олії3 ст. л. (2г)

Приготування:

1. Помийте та обсушіть паперовими рушниками курячі
гомілки. Ретельно приберіть зайву вологу з м’яса, це
запорука рівномірного нанесення спецій та хрусткості
обсмаженої шкірки.
2. Натріть сумішшю спецій для птиці по-американські
гомілки та залиште маринуватись в холодильнику на 12-24
години.
3. Вийміть м’ясо з холодильника, додайте олію та добре
перемішайте.
4. Дайте можливість курячим гомілкам нагрітись до кімнатної
температури.
5. Розігрійте духову шафу до 180С. Застеліть деко
алюмінієвою фольгою або пергаментним папером.
6. Викладіть курячі ніжки в один шар на деко, залишаючи
місце між гомілками для кращого обсмаження.
7. Запікайте курячі гомілки 30-40 хвилин на середній решітці
духової шафи до хрусткої та золотавої скоринки. Готове

М’ясо подавайте з свіжими овочами, вареною кукурудзою та
улюбленим соусом.

Смачного!
Поділитися рецептом

Читай більше схожих рецептів за тегами:

Вас також може зацікавити

Категорії:
Для чого:
Вага:
Ціна:

Замовлення

    Оформлено! Очікуйте на дзвінок найближчим часом, ми вже працюємо над вашим запитом!
    0

    Ваш кошик

    Ваш кошик порожній.

    Повернутись в магазин

    Категорії:
    Для чого:
    Вага:
    Ціна: