ЯкістьСвіжістьСмак

Стейк «Кароліна»

Це чудовий спосіб приготування соковитих та ароматних стейків.
Додаючи вершкове масло, запашний часник та свіжі трави наприкінці
приготування стейка, ми додаємо м’ясу ще більше смаку та аромату.

  • Час приготування

    30 хв

  • Кількість інгридієнтів розрахована на

    2 порції

  • Сезонність продуктів

    Немає сезонності

  • Калорійність страви

Поділитися рецептом

Інгредієнти:

2 стейка по 300 г яловичого/свинина г
суміші спецій «Кароліна»1 ст. л. (2г)
солі¼ ч.л. (6г)
оливкової олії1 ст. л. (2г)
зубчиків часнику5 зубчиків шт
вершкового масла60 г
чебрецю або розмарину3 гілочки шт

Приготування:

1. Вийміть стейки з холодильника та залиште накритими харчовою плівкою
при кімнатній температурі за 20 хвилин до смаження.
2. Розігрійте гриль до високої температури.
3. Посипте стейки сумішю спецій «Кароліна» та сіллю з обох сторін.
4. Полийте трохи олією.
5. Покладіть стейки на гриль і готуйте до золотисто-коричневого кольору і
легкого обвуглення, приблизно 4-5 хвилин. Переверніть стейки та
продовжуйте смажити на грилі 5 хвилин до середього ступеня
просмаження.
6. Подавіть часник через часникодавку, покладіть на таріль для подачі
стейку.

7. Поріжте на невеликі шматочки вершкове масло і також викладіть на блюдо
до часнику. Викладіть гілочки розмарину або чебрецю.
8. Перекладіть готові стейки на таріль до масла, часнику,розмарину/чебрецю.
9. Накрийте фольгою та дайте м’ясу відпочити 5 хвилин.

Смачного!
Поділитися рецептом

Читай більше схожих рецептів за тегами:

Вас також може зацікавити

Категорії:
Для чого:
Вага:
Ціна:

Замовлення

    Оформлено! Очікуйте на дзвінок найближчим часом, ми вже працюємо над вашим запитом!
    0

    Ваш кошик

    Ваш кошик порожній.

    Повернутись в магазин

    Категорії:
    Для чого:
    Вага:
    Ціна: