1. Помийте та наріжте яловичину на однакові шматочки. Викладіть на
паперові рушники щоб прибрати зайву вологу з м’яса.
2. Розігрійте олію на пательні, обсмажте яловичину так, щоб кожний
шматочок був зарум’янений. Для цього викладайте м’ясо на сковороду
невеликими партіями – м’ясо має смажитись, а не тушкуватись.
Перекладіть смажене м’ясо у жаростійку каструлю в якій будете
готувати гуляш.
3. Наріжте шматочками бекон та добре обсмажте на пательні де
готували яловичину. Перекладіть смажений бекон до каструлі з м’ясом.
4. Добавте до пательні ще одну ложку олії та добре розігрійте
сковороду.
5. Почистіть, поріжте цибулю на невеликі шматочки, та обсмажте до
світло-коричневого кольору. Також обсмажте нарізану напівкружками
моркву.
6. Добавте до овочів на пательні нарізаний смужками перець, суміш
спецій до угорського гуляшу, сіль, дрібно порізаний часник та томати, і
обсмажуйте овочі разом ще пару хвилин. Додайте борошно і готуйте
ще 1 хвилину.
7. Перекладіть цибулю з овочами та спеціями до каструлі з
яловичиною, залийте бульйоном або водою.
8. Розігрійте духовку до 180 градусів. Накрийте кришкою жаростійку
каструлю з м’ясом та овочами, помістіть в духовку, та готуйте гуляш
протягом 75 хвилин.