ЯкістьСвіжістьСмак

Яловичина Бургінйон

Beef Bourguignon, яловичина по-бургундськи – класика французької
кухні – томлене у червоному вині з овочами та спеціями м’ясо яловичини,
національна страва, що обожнюється шеф кухарями всього світу за простоту
приготування і насичений смак.

  • Час приготування

  • Кількість інгридієнтів розрахована на

    ---

  • Сезонність продуктів

    Немає сезонності

  • Калорійність страви

Поділитися рецептом

Інгредієнти:

Приготування:

Смачного!
Поділитися рецептом

Читай більше схожих рецептів за тегами:

Вас також може зацікавити

Категорії:
Для чого:
Вага:
Ціна:

Замовлення

    Оформлено! Очікуйте на дзвінок найближчим часом, ми вже працюємо над вашим запитом!
    0

    Ваш кошик

    Ваш кошик порожній.

    Повернутись в магазин

    Категорії:
    Для чого:
    Вага:
    Ціна: